View Single Post
Staro 07.01.2012., 13:15   #66
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Dobro a što ti još uvijek radiš na starom paketu 10GB kada si još od kraja sedmog mjeseca mogao priječi na nove tarife gdje se nakon paketa spušta brzina pa ne možeš nabijati dodatnog troška jer je ta smanjena brzina badava, pa je račun uvijek isti,

Pa neće te oni sami prebaciti na nove tarife ili paket to moraš sam, ne znaju oni koji ti paket hoćeš ili tarifu ili opciju, 10GB više ne postoji u ponudi za aktivaciju, ne kužim te???

to što se ti ne informiraš što je to novo kod tvog isp-ija nije vipov problem nego tvoj

uostalom za potrošnju ne moraš ništa zvati vip napravi svoju korisničku stranicu, ime prezime i broj pretplatne kartice na data.vipnet.hr i sve ti lijepo piše

inače 10GB je 10240MB samo za informaciju

ako ne želiš dalje koristiti otiđi do vip centra i to im reci zadnji dan ugovora jer će ti oni nastaviti pružati uslugu, ili prijeđi na nove tarife gdje se nakon paketa spušta brzina na 64kbps koja je free pa je račun uvijek isti, nije neka brzina, ali ne stvaraš si dodatni trošak na paket,
osim ako sam ne aktiviraš dodatne GB za po 29kn 1GB ili opciju noćna (flat od ponoći do 8 ujutro svaki dan) za 49kn na svoj paket, noćna ne potpada pod pad brzine niti njezin promet potpada pod promet paketa ali se treba aktivirati i platiti, te opcije ne postoje na starim tarifama na kojima si ti još uvijek a ja stvarno ne znam zašto

Zadnje izmijenjeno od: Old friend. 07.01.2012. u 14:08.
Old friend je offline   Reply With Quote