Citiraj:
Autor Eladio
Odlican review, puno informacija za pročitat i razmislit..
Nekako mi fali u cijeloj toj priči još jedino intel 510 i/ili 320 i to bi bio onda "the review"
..to kad ti intel "dođe u redakciju" dodaj 
|
Slazem se da fali jos diskova, ali obzirom da se ovdje radi o kupovanju vlastitim novcem, nije moguce sve odjednom, ali bit ce bude li sve islo po planu. Sve osim 510, koji je u principu isti po performansama kao i M4 s 0009 firmwareom, osim ogranicenja kod rada s vecim qd zbog ocuvanja diska (ovo mi nikad nije bilo jasno koja je logika!?). Ali 320 kao i neki jaci SF2 je definitivno u planu, te sve preseljeno na intelov sata3 (imam doma amd, al su performanse dovoljno lose da je on bottleneck, a ne memorija ili kontroler diska)
@dean225.. u pravu si, samsung je brzi od m4 s 0009 verzijom firmware-a, ali samo kod sekvencijalnog pisanja, u random radu zaostaje svugdje ako si das malo truda i pregledas rezultate. Uostalom, ovaj tjedan ako sve bude po planu i sata3 benchevi.
Problem s sata2 je da su diskovi kupljeni za koristenje, a ne benchanje, al kad ih se vec skupilo vise od 1, rekoh zasto ne napravit nesto kolko tolko korisno/ljudima zanimljivo