Evo gotova verzija 200,
LINK:
http://www.dl.dropbox/u/4505125/SonicROM/Sonic200.zip
Znaci ovako izgleda rom:
- Temeljen na official 2.3.5 Android romu koji je napravio Huawei
- Sa njega su poskidane sve nepotrebne applikacije, od 82 applikacije ostane ih 45 potrebnih.
- Stavljen je Android Market tako da nema potrebe instalirat gapps
od gapps applikacija je stavljeno: GoogleServicesFramework, MarketUpdater, MediaUploader i Vending , ostale app bi se trebale skidati sa Marketa, vidio sam da ima Gmail trebale bi bit i ostale tamo.
- Na svim app, znaci na framework i app folderima je napravljen deodex, to kod kineza nisam vidio :P
- Na svim app je napravljen zipaling, tako da su optimiziranije i trose manje RAM memorije, ne znam jeli stock dolazi optimiziran, ali ovaj je

- Nebi trebalo biti nikakvih problema sa slusalicama jer je ovo sluzbeni rom.
- rom je rootan
E sto se tice onih CM Frameworkova to tesko moze bit dobro na svim mobitelima, koliko sam citao njihov je cilj napravit rom sto blizi cistom androidu, al tu imaju problem sto je Android Open Source i svatko moze vidjet kod, ali, proizvodaci mobitela sami pisu drivere za mobitele, tipa za slusalice ili kameru itd. I oni ne daju uvid u svoj kod. I tesko je da ce netko tko iz hobija radi rom, moci napisat bolji driver za taj mobitel od strucnjaka koji su za to placeni i koji su osmislili kompletan hardware mobitela. Zato vjerovatno CM modovi za nas mob imaju problema sa zvukom.
Uglavnom verzija 200 je gotova

Imamo cisti rom, sa androidom out of the box!
Sljedeci korak je testirat rom vidjet kako radi i sto bi se jos moglo skinut ili vratit, iako mislim da je sve kako treba, recite ako mislite drugacije.
I za kraj, kad ovo bude stabilno i testirano, stavljamo overclock.
Na ovome sam ostavio stock app za instaliranje aplikacija sa kartice u slucaju da bude problema sa Marketom, al nebi smjelo.
Sljedeci tjedan onda ide overclock

Bolji od kineza!