Citiraj:
Autor R@zzoR
moze bit i da je zbog toga jer i on ima ssd ali sumnjam da bi meni onda predlozio da iskljucim pagefile posto imam HDD. Ali opet ja imam 16 giga tako da sto god radio sve se moze smjestit u memoriju
ON TOPIC: bilo bi dobro da u neki od narednih patcheva dodaju .50 caliber anti material rifle za sniperiste tako da mogu pomoc kod borbe s tenkovima, ali ne da mogu unistit tenk nego manje vise disableat ga ili ako pogode fuel tank da eksplodira pretpostavljam da bi to dobro doslo, ali i postoji mogucnost da bi onda svi koristili recon klasu. sve u svemu nebi bila losa ideja.. mislim da nije ograniceno na engineer klasu i da se paze samo javelina, nego da takodjer smanje nadmocnost ovih jet-experta koji znaju ostati u zraku i po sat vremena ako je runda 1000 ticketa
|
Još jedan no skilled whiner. Zbog takvih i je nerfano pol igre, jer im je sve overpowered.
L2fly
Ne postoji jet expert, svatko se može srušit, to samo ovisi o ostatku ekipe i teamplayu, da ne razglabam sad o taktici letenja, 2 jeta vs 1, navlačenju protivničkog jeta na timski mobilni antiair, itd....
Najlakše je whineat

Tak i tak su napravili shit sa pojačavanjem mobile AA, jer sad ga treba dobrano izrokat sa rocketpodsima da ga se razvali, a nekad je jedan prelet sa 14 komada u njega i jedan rafalić sa main gunom bio dovoljan za destroy, sada je to jedva dosta za disable, i to pod uvjetom da je unutra moron koji kempa (stoji na mjestu), a ako ispališ sve rakete u komadu a on se krene micat, onda je velika vjerojatnost da će on onda srokat jet, a ne jet njega, jedina taktika koja pali protiv takvih je obrušavanje iz gornje mrtve točke tako da se stigne ispalit 2 punjenja rocketpodsa u njega....