View Single Post
Staro 06.01.2012., 21:05   #840
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Napravi taj rom da bude rootan, jer iskreno mislim da nema smisla radit custom rom koji nije rootan... mislim kako bi objasnili u servisu zasto rom nema gomilu aplikacija sa kojima inace dolazi a kao nije rootan i slicno...

I moje misljenje je da bi svakako trebao sloziti oc kernel za ovaj 2.3.5 rom, jer iskreno, ovo sto sada radis vec postoji, nemoj me krivo shvatiti, ne pljujem po tvome radu, dapace, jako mi je drago sto se jos netko nas sa vise znanja zeli poigrati sa izradom custom roma za sonica, no custom kinez 2.3.5 koji je vec ociscen od manje vise svega i radi odlicno i stabilno vec postoji, no 2.3.5 sa mogucnoscu clockanja bi bio pun pogodak, barem sto se mene osobno tice, jer clockanjem proca se poboljsavaju i sposobnosti grafickog cipa i to se onda osjeti vec u igrama naprimjer

Preporucam ti da probas aplikaciju Spare Parts sa marketa, na cyanogen modu dolazi stock ta aplikacija, a omogucava pristup nekim postavkama koje su inace sakrivene

Za potrebe servisa najbolje na mob puknite originalni huawei 2.3.3 rom koji je na huawei-jevim engleskim stranicama i tu vam nemaju sta u servisu prigovarat, sve ostalo je ako prodje prodje po mom misljenju...

@ T0mB1ll, ako si stavio custom kineza 2.3.5 za kojega sam ja stavio link u temu, taj nema taj boot logo sa kineskim znakovima, ustvari da i to rascistimo, taj znak je logo od kineskog operatera ako se ne varam

Edit:

Citiraj:
Autor lean&mean Pregled postova
Evo samo da javim napredak
ROM radi ovo je druga verzija, pazi sad, kad se stavi rom zauzima 10mb RAM a slobodnih je 151mb RAM
I sto je jos najbolje jos uvijek ima mjesta za napredak.
btw taj slobodan prostor ti nije ram nego prostor na mobu za instalaciju aplikacija

u settings-application settings-running services mozes vidjeti koliko ti je rama slobodno a koliko zauzeto

custom kinez 2.3.5 kojega ja koristim nakon instalacije ima oko 100 mb rama slobodno, sto je odlicno, pretpostavljam da je i tvoj rom sada tu negdje buduci je isto gomila bloatwarea povadjena van.

Zadnje izmijenjeno od: KeiOffice. 06.01.2012. u 21:10.
KeiOffice je offline   Reply With Quote