Ne da mi se odgovarat na sve (ne bezobrazno kao nisi vrijedan odgovora, u letu sam mislim

), al smo se malo mimoisli.
Prvo i sam sam naveo i ni tren osporio da je digitalni download buducnost glazbe i filma, nema potrebe za dokazivati ista, mislim da se apsolutno svatko tu slaze.
Al kako na kraju ako mislis kakve veze ima?
Pa bilo kakva tvoja "cloud" kolekcija od pocetka vrijedi 0$ bez obzira kolko platis za nju, ne raspolazes njom, ne mozes je prenjeti/proslijediti.
A ovo za vinil je tocno (cak manje mislim), al nisam ni naveo da ce prastari format uzdrmat glazbenu industriju opet, vec kako je jos itekako ima vrijednost (cak i vecu), ne zaboravi da je pitanje topica "isplati li mi se skupljati?", mislim da je autor mislio u kontekstu vreba li nesto novo iza ugla, a ne da proricemo propast neceg sta nije ni zapocelo jer svi znamo da ce se sve preseliti na mrezu.
p.s.
Nije glazbena industrija nista drzala pod kontrolom, vec su se ponasali ko dinosauri nespremani na promjene koje su svima osim njima bile jasne, i prilicno sam siguran da filmska nece ponovit istu gresku.