View Single Post
Staro 06.01.2012., 19:51   #4119
Josip07
Premium
Moj komp

Josip07's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Izgleda da je ljude malo razmazio HG Spot sa svojim načinom rješavanja reklamacija.

Kako ti Gilbert reče, neisplati ti se zahebavati s tim, iako realno i da misliš terat neku "pravdu", tko normalan bi presudio u tvoju korist. Daju ti duplo više memorije jednakih performansi, a tebi se to nesviđa.

Uzmi tih 8gb, upikni ih, prodaj svoj 2x2gb kit i dobro. Nemoj si trošit vrijeme, živce i novac ako to nije potrebno.
Pa znam ja da je cijena memorije drastično pala i sve ja to razumijem ali nema mi sad smisla da idem na memoriju nižih performansi. Imao sam 4x2gb (8GB) 1600mhz latencija 8 i sad bih imao 2x4gb (8GB) latencije 9. Ne želim ja toliko terat pravdu i izvuč 870kn i zbrisat. Htio bih samo imat jednaku ili nešto malo bolju memoriju. Pošto corsaira trenutno nema s latencijom 8 (ima samo 9 ili 7) želio bih da ukoliko imam pravo dobijem tu s latencijom 7 (699kn) čak sam pitao koliko trebam doplatit za tu memoriju. Dobio sam odgovor kao ne možete ništa doplacivat dok god imamo alternative.
Dakle alternativa je po njima sva ddr3 memorija, svejedno koje marke, latencije.. itd..

Jel može neki prijedlog kako da uspijem dogovorit da dobijem tu corsair memoriju latencije 7. Hvala.