View Single Post
Staro 06.01.2012., 18:36   #615
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nisis se trebao osjećat prozvanim, jer mi nije bila namjera. Makismalno si se potrudio, napravio odličan vodič, a nisi ti kriv sto je hosting propao

Kao sto i sam kazes, nema smisla stavljat nesto sto je vec poprilično zastarilo, a i da nije, bude sutra.

U biti to je prednost foobara, jer svaki dan kad se probudis ti ne mozes biti siguran da foobar radi onako kako si ga naveče ostavio, jer mozda su se bas to vece posvađali razno razni developeri i jedni drugima otkazali suradnju

Citiraj:
Foobar danas zaista vise nije nikakav bauk i koristi se masovno, mislim da ga svatko moze savladati uz nesto truda.

NHF
Sve to stoji, ali zivimo u 21.stoljeću. Ne zelim a nemam bas ni vremena i volje da se sad tjedan dana zajebavam sa shvaćanjem foobara i onda za 3 mjeseca se opet nesto spojebe i onda opet ista situacija.

Imam ovaj stari setup, kojem ne rade lyricsi, vjerovatno ce uskoro i jos neke stvari pocrkavat, ali koga briga wmp/Winamp FTW

Zadnja moja zamolba bi se odnosila za backup ovog postojećeg setupa, odnosno kako da sacuvam i ovom malo sirotinje sto mi je ostalo?

Citiraj:
Sad bi jos samo htio da mi se pomogne da uspijem shvatit zato nemogu vratit stari setup kako sam ga do sad vraćao?

Znači čista instalacija+"componenets" i onda import .fcl a zatim crash? u Čemu je problem?

Hvala i LP

srale7 je offline   Reply With Quote