Citiraj:
Autor srale7
Ovo boldano imam, samo mi jos fali setup koji podrzava last.fm.
Neznam kad si zadnji put pogledao onaj Morphov vodič, ali tamo trenutno radi 1 (slovima: jedna) slika. Vodič je u zamisljen kao "vodič u 60 slika", a kako slika vrijedi 1000 riječi, ispada da u tom vodiču fali 59000 riječi i po meni kao takav nije upotrebljiv.
|
Vodič je bio hostan na PCE hosting (ako se dobro sjecam IcyTexx je to drzao) koji je neslavno propao, a slike su otisle u nepovrat. Imam ih jos na hardu, ali kao sto McG kaze ne vidim smisla u ponovnom uploadu kada je vodic star 4 godine i promijenilo se puno toga, a novi setupovi nude detaljne upute sto kako i gdje.
Nemam vise bas vremena slagati cijelokupne setupe, a iskreno nemam niti volje jer cu morati opet raditi isto kada neki drugi plugin zastari. Nisam vise niti toliko u toku sa ovim novijim verzijama tako da bih i ja trebao isprobavati sto i kako jer nemam sve u malom prstu.
Mislim da sam puno vise vremena utrosio objasnjavajuci drugima nego sto su drugi objasnjavali meni, tako da sam s te strane miran. Na konkretna pitanja cu odgovoriti ako znam odgovor i ako budem imao vremena.
Foobar danas zaista vise nije nikakav bauk i koristi se masovno, mislim da ga svatko moze savladati uz nesto truda.
NHF