Citiraj:
Autor McG
Ja više ništ ne kužim.  Zbog čega inzistiraš na tom prijašnjem setupu, a Default UI ti nudi većinu toga.
|
Da, nudi, ali to nije na razili proslog setupa, tak da je to funkcijski i vizualno dva koraka nazad. A trebao bi ic napred
Citiraj:
Kog vraga će ti dvije vizualizacije i još k tome transparantnost za cijeli Foobar
|
Vec sam rekao, manja je ostal zato sto ju nisam znao makut, a transparentnost, hm, volim transparentnost
Citiraj:
Foobar ti se ruši, jer se očito opet kolje s nekim pluginom ili čim već, a bog-te-pitaj kaj točno je u pitanju
|
Ali ni nakon par sati pokusavanja, nisam uspio skuzit u čemu je problem. Iako nema logike da je u nečemu problem.
Sreca ostao mi je jedan kompletan stari setup, pa sad on svira, doduse bez lyricsa, ali svira
Ali nikako mi ne ide u glavu, znači taj stari setup fino radi, a onda ja nanovo instaliram 0.9.6.8 ubacim njegov (znači taj koji radi) components, i iz ovog koji funkcionira exportam setup.fcl i importam ga u novo instalirani foobar i crask. Tko je tu lud?
Citiraj:
Si pregledal sve one prije linkane galerije setupa, jer ima stvarno odličnih rješenja.
|
Iskreno ne znam vise sta sam pregledao a sta nisam, ali jedino sto znam da jos nisam nasao skin/themu koja mi odgovara.
Pa ako ti nije bad, da mi pokazes te galerije.
Trazim normalan player, koji je difoltno preko cijelog ekrana, sa puno informacija, znači da bude sto jednostavniji za koristenje.
A ne plajer dimenzija 10x15 cm i onda za apsolutno sve (biography/album list/cover/lyrics/itd) moras klikat da ti to vidio.
Pretpostavljam da ne postoji način da se nekim pluginom ove starije verzije slozi da lyricse povlače sa last.fm-a?
Sad si mozda mislite da sam totalno poludio i da ni sam ne znam sta zelim, ali uvjeravam vas, nisam(još) poludio i da nisu sjebali taj lyrics, ja bi sad uzivao u svom setupu i ne bi tu gnjavio.
LP