View Single Post
Staro 06.01.2012., 16:28   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
no dakle........... napokon uspjeh .

sva sreca pa sam uporan, sredio sam realno puno jace i vece probleme s kompovima, nisam si nekako htio dozvoliti da me jedna instalacija OS-a zajebe. pa je toliko toga probano da necu niti nabrajati, nego cu reci da je ova metoda vise nego uspjesna:

Install Windows XP without floppy or cd drives

naravno, morate imati adapter 2.5"-na-3.5" PATA (ili IDE, kako vam draze), drugi komp desktop za koristenje s dva PATA kanala i po mogucnosti flopijem, i tako........ ako treba, napravim tutorijal na hrvatskom, ovaj gore sljaka provjereno jer je napokon prije cca pol sata ovaj dell skompletiran s OSom i svim programima itd, no ima par stvarcica koje danasnja (ma i jucerasnja) ekipa ne zna. recimo, DOS .

stoga, problem uspjesno rjesen, samo jos recite ako treba tutorijal. prakticki vrijedi za sve moguce laptope, jedino sto treba imati adekvati adapter i komp sa strane. cak i flopi ne treba, ali mislim da DOS ne vidi SATA konekcije, dakle dvije PATE trebaju (zbog OSa kao takvog, tj harda na kojemu je i njegovo spajanje + dodatni hard, ovaj iz laptopa).

Burko je offline   Reply With Quote