Citiraj:
Autor lean&mean
Pazite sad sta mi treba, ovo je lista svih app koje dolaze na ROM-u:
|
ApkBatchInstall.apk -> ovo mozes maknuti, iako nije losa aplikacija, pomocu nje mozes instalirati vise aplikacija odjednom, meni dobro dodje jer ako stavljam neki drugi rom, pokrenem nju i ona mi skenira sd karticu i instaliram odjednom sve aplikacije koje zelim umjesto jednu po jednu
Browser.apk -> [OPTIONAL] - stock browser nisam nikad ni koristio na mobu, operu koristim na kompu vec 7-8 godina, a tako je i na mobitelu

Email.apk -> [OPTIONAL] - ja ga osobno uvijek maknem jer ionako mi je bitno samo da mi mob synca gmail na koji su mi preusmjereni svi ostali mail accounti
FileManager.apk -> [OPTIONAL] ostavi ako neces staviti neku drugu app file manager, meni osobno je stock huawei file manager sasvim oke, jednostavniji mi je od root explorera za prckanje po sd kartici naprimjer
FMRadio.apk -> [OPTIONAL] neznam iskreno uopce da li postoje alternativne aplikacije za fm radio, ja osobno ga ostavim
Gallery3D.apk -> [OPTIONAL] ostavi ako neces staviti neku drugu app za galeriju
GenieWidget.apk -> mozes maknut
GoogleBackupTransport.apk -> mozes maknuti, ja ga maknem uvijek jer ionako ne radim backup na google servere
GoogleCalendarSyncAdapter.apk -> mozes maknuti
GoogleContactsSyncAdapter.apk -> mozes maknuti
GoogleFeedback.apk -> mozes maknuti
GooglePartnerSetup.apk -> mozes maknuti
GoogleQuickSearchBox.apk -> mozes maknuti
GoogleServicesFramework.apk -> ovo nisam nikad micao, vjerujem da kad bi to maknuo da ne bi radio sync gmaila, a i market vjerojatno
HTMLViewer.apk -> mozes maknut, no nije lose ostaviti, mozda nekome zatreba app,
HuaweiBackupV2.1.8.apk -> mozes maknut
HuaweiLauncher2.apk -> mozes maknut ili njega ili launcher2, jedan mora ostati ipak, ili ako stavljas neki treci launcher za default, onda mozes maknut oba
HwWallpaperChooser.apk -> mozes maknut, stock huawei wallpaperi
Launcher2.apk -> mozes maknut
LiveWallpapers.apk -> mozes maknut, stock live wallpaperi
LiveWallpapersPicker.apk -> ovo mozes maknut, no ako netko zeli staviti neki live wallpaper na mob, nece ga moci odabrati... tako da mozda ostaviti pa nek korisnik sam ga makne iz roota ako ne koristi live wallpapere
MagicSmokeWallpapers.apk -> mozes maknut, to je live wallpaper
Maps.apk -> mozes maknut
MyEmail.apk -> mozes maknut
NetAssistant.apk -> mozes maknut
NotePad.apk -> mozes maknut
PicoTts.apk ->ovo nisam micao na kineskom custom romu jer ga tamo nije ni bilo, tako da mislim da mozes micat

ProjectMenuAct.apk -> ista stvar kao i za picoTts.apk
Protips.apk -> ovo isto mozes maknut, to je onaj widget sa androidom koji daje savjete kako sta koristit na mobu
SetupWizard.apk -> mozes maknut, ovo je wizard za podesavanje moba kod paljenja, ja ga ionako podesim rucno, no mozda zbog manje upucenih korisnika ipak ga ostaviti?
SetupWizardEx.apk -> ovo je vjerujem ista stvar, jer meni je na kinezu 2.3.5 custom kada stavim google appse iz recovery-a pokretao dva startup wizarda

SocialExt.apk -> mozes maknut, to je stock widget za social mreze
SoundRecorder.ap -> ovu app nisam micao, ali mislim da se moze maknut bez posljedica
Street.apk -> mozes maknut
Talk.apk -> mozes maknut
ToolBox.apk -> widget za switchanje wlan-a, gps i slicno, mozes ga maknut
TotemWeather.apk -> stock weather widget, mozes ga maknut
UpdataOnline.apk -> za ovo nisam 100% siguran, al to je mislim app za online update od koje ionako nema koristi jer nema novije verzije androida za sonica

VisualizationWallpapers.apk -> mozes maknut
Evo gore sam ti stavio sta sam ja uvijek micao sa root explorerom iz romova
link na kineski custom 2.3.5:
http://www.4shared.com/file/LfTVAJ2N/1111-2_1_.html
Citiraj:
Autor lean&mean
To je to, taj kineski 2.3.5 radim 
Sad sam ga stavio, nije uopce zatrpan osim sto ima neke kineske app i nema Android Market sto se lako stavi nova verzija gore.
I podrzava nase jezike znaci ima English(Croatian) i Hrvatski.
Tek sam ga flashao i zauzima samo 17mb RAM, a slobodno je 143mb RAM
Iz njega pobacat sranja, i stavit Andorid market i to je to.
Nego reci mi taj kineski tovj sto imas kad palis mob, kad se boota, koju sliku imas? Jel neku zutu neki kineski znak?
|
stock kineski od huawei ima zuti taj znak da, a ovaj sto ja imam je u biti kineski custom rom koji ima isti boot logo kao i kad kupis mob u tele2, obicni huawei logo na crnoj pozadini...