Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Da, na papiru piše da su identične igre na svim platformama ali nisu.
FIFA 12 na PCu je dobra ali pre "kruta". Igrači se kreću kao da imaju sidro zavezano za nogu a tako i mjenjaju smjer-
Na PS3 je meni doživljaj totalno drugačiji, igrači su agilniji, "laganije" se kreču itd.
Sitnice zapravo ali sitnice koje u ovom slučaju prave popriličnu razliku.
|
Povecaj malo game speed :good:
Citiraj:
Autor filips13
Čini mi se da je dosta teško u ovoj Fifi zabit gol, barem do sad što sam igrao protiv kompa. Moj napadač uglavnom primi loptu na nekih 40 m od njihovog gola, a već je cijela njihova obrana postavljena i slabo se ubacuju ostali igrači prema naprijed i zato je jako teško doći do gola, a komp već tradicionalno na najtežim razinama zabija gol iz skoro svake šanse.
|
stavi 4-4-2 formaciju sa oba napadaca u liniji i prilikom napada cekaj dok ne dodjes sve do obrambenog igraca sa jednim dodaj drugom i drzi lb (??) (tj da ovaj koji dodaje protrci u prostor nakon sto je dodao) i onda kad ovaj drugi primi loptu dodaj u pravom trenu sa Y ili trokut u for i bum finesse shot i gol
nego imam ovaj problem, origin mi ne zeli updateat igru. kazu po netu da je izasao patch te da sada mozes promijenit weather prije pocetka utakmice (sp) ali meni toga nema, a origin koliko god puta kliknuo check for update uvijek kaze da igra ne treba update