View Single Post
Staro 06.01.2012., 00:26   #503
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Šta zi zapeo za product code, ko da je bitno, original je. Taj je product code koji si napisao.
Poklopac je malo manje od ravnine sa donjim dijelom, znači nije se skroz izravnao. Kamera je malo uvučena. Poklopac ide gore savršeno, stane u silikonsku oblogu koju sam naručio sa ebaya.

Platio sam ovoliko:
http://www.mobilefun.co.uk/genuine-s...std-p31732.htm
27,95 funti + 17,50funti pošta što je prvo deranje, ali ajde, pomirio sam se sa time, to je oko 300kn ukupno.
Nakon toga mi je DHL poslao zahtjev od carine na PDV + carinski troškovi nekih 170kn + njegovo posredovanje u svemu tome 130kn, tj. 300kn još jednom.

Majku sam im spominjao...
Uglavnom, ili se oprostiti sa 300kn ili dati još 300kn, dao sam još 300kn i dobio drugi dan.
Inače baterija je iz Engleske do nas stigla preko praznika za nekih 3 radna dana. Naručio srijedu navečer prije Božića, zvali me iz DHL-a u utorak poslije Božića.

Kao što rekoh, preporučujem bateriju, ali samo ako je možete nabaviti nekako da zaobiđete carinu i lihvare iz DHL-a.

Što se tiče trajanja baterije, meni je stara trajala oko 12 sati. Imam jako puno poziva dnevno u radno vrijeme, sinkronizacija mi je uključena non stop, kalendari i e-mail, surfam ponešto.
Ova baterija mi izdrži cijeli dan, tj. oko 16,5-17 sati sa tim da je ostatak vremena uglavnom na wi-fi, ima surfanja, twitera, sitno poziva nakon radnog vremena.

Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 06.01.2012. u 00:32.
Mikeyy je offline   Reply With Quote