Ok, znaci teoretski ja bi njih mogo trazit potvrdu za produljenje jamstva ono kad su prvi put mijenjali MBO prije 2 i nes godine i od tad bi jamstvo trebalo teci 3 godine (koliko je bilo u originalu na cijeli laptop). To vjerojatno necu traziti jer bi mi sad opet trebali promjenit MBO pa cu to samo ovaj put trazit. I bas sam gledao onaj silni fineprint na papiru od jamstva i nigdje se ne spominje nikakav rok (tih 45 dana) tako da ja njima ne mogu nista ako ce mi laptop bit tamo dulje od 45 dana? Mislim ja bi rado trazio povrat novca od hspota (posto im je slabi izbor sada tamo) i tim novcem kupio novi laptop al vec znam da se to nece desiti, bit ce dobro i kad mi poprave ovaj. Pise i na jamstvu da Lenovo osigurava rezervne dijelove za laptop 7 godina od proizvodnje, tako da ce mi ga sigurno popravit jer bi svi dijelovi trebali bit dostupni, ocu rec da ne prolazi ona fora, ne moze se popravit dajte mi novi u istoj vrijednosti... Najvise me smeta to sto ja sad nemam laptop a treba mi, uskoro ce ispiti a ja sam osuden na ucenje od kuce di mi je desktop i nemrem nikam mrdnut...