Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.01.2012., 11:16   #2022
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Keyser Söze Pregled postova
tako sam i ja mislio i sve je odrađeno točno tako. dobio zapisnik od brodsko posavske policije auto poslikan u mom osig. i CO sve "po PS-u". decki na autocesti nasli fazana i jos mi kazu kako ulaskom na autocestu HAC odgovara za sigurnost u sirini autoceste i 7,5 m u visinu. sve smo odradili i prilozili i poslali, ali nema šanse. zena ih pravne je jos pristojno rekla: "mozete vi poslati stogod zelite ali nema sanse da vam namirimo štetu"
* ono što ti je prešutila u nastavku je "bez podizanja tužbe"

prošao sam isto to što i ti, na isti način me otkantavali i da nemam pravnika u firmi (deda 65 god ) koji je isto to prošao i dobio odštetu nebi nikda znao što učinit.

Svaki koncesionar autocesta plaća masu osiguranja a jedno od njih je osiguranje od odgovornosti poslovanja iz čega se naplačuju takve stvari.
Jedini način da nešto dobiješ je da uzmeš pravnika s iskustvom u tome i da digneš tužbu.
Rješavanje toga traje, moja slučaj je oko godinu dana na sudu i ukoro očekujem pozitivno rješenje.

Na niti jedan drugi način nema odštete od ptica i letečih životinja.

Na autocesti osim fazana sam nabrao i odbjeglog psa, i lisicu i za to dvoje sam u roku 2 tjedna dobil pare bez nekih kerefeka... Za ptice ne vrijede iste stvari kao i za druge životinje...

@syss: na autocesti ti nije nitko živ nadležan za takve stvari osim koncesionara autoceste. Nikakva lovačka društva niti niti netko treći..

Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 05.01.2012. u 11:23.
FERRYS je offline   Reply With Quote