05.01.2012., 03:40
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Administration ---> Save & Restore ---> Restore Configuration ---> tamo stavite željenu konfiguraciju
|
Na ruter dođe novi Uspio sam nadograditi verziju FW-a sa 4.3.52.19.01na 4.3.52.21.01
Ali moram da dam jednu maliu kritiku na tutorial.
a) U 1. koraku bi trebalo biti da se skine Puty i sve ostalo što treba skinuti prije samog posla.
b) Nakon ovoga koraka:
Citiraj:
3. Ulogirajte se u ruter (192.168.1.1) i učinite sljedeće:
-> Advanced Settings ---> Administration ---> Save & Restore ---> Restore Configuration ---> tamo stavite željenu konfiguraciju
|
Na ruter dođe novi
active_configfile i samim time se poništavaju sve stare postavke a među njima i username i šifra za pristup internetu. Dakle od tog koraka više nemamo pristup internetu i ne možemo raditi sljedeće korake dok se ne ulogiramo u ruter i pod Internet ConNection ne unesemo username i password, zar ne.
Sve ostalo se dalje radi ko po loju osim što mi je kod ovoga koraka:
čim unesem ovu drugu naredbu download firm
http://sx763.co.cc/runtime.img i stisnem enter ruter se odmah ugasi (čujem ga kako škljocne i putty izbaci ovu poruku)
Nakon toga škljocanja sačekam da se ruter vrati u normalu i provjerim i vidi vraga, FW se promijenio na 4.3.52.21.01.
EDIT, primjetio sam da ne mogu promijeniti ulaznu šifru rutera, promijenim u postavkama i kada se odlogiram i idem logirati iznova ne prihvaća novu nego opet staru.