View Single Post
Staro 05.01.2012., 02:58   #4106
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Imam pitanj.
Naime, kupio sam laptop u hgsrotu, sa gar 36mj, u 12. mjesecu je proslo 3 godine. Ispostavilo se da sam ga cca tjedan dana prije isteka garancije odnio u servis jer se nije dao ugasiti (sam se upali). Oni su nakon cca 10 dana sto je bio ko njih dijagnosticirali da je stvar u maticnoj i ja od tad (znaci skoro mjesec dana) cekam da ta maticna konacno stigne od dobavljaca i stalno mi govore da samo sto nije. Posto je proslo vise od 30 dana od kako je laptop zaprimljen na servis i ko zna koliko ce jos proc dok ga dobijem natrag, dali ja imam ikakva prava ili traziti drugi laptop ili bilo sto, ili mi je jedina opcija cekati... I trebao bi (nekakav) laptop prije subote jer idem na skijanje a imam za ucit a nije mi bas zgodno printat tone materijala. Eto, molim za savjet vas koji se kuzite ili ste imali slicnih situacija... Takoder ako cu traziti ili zamjenski laptop na koristenje ili drugi umjesto mojeg, kome se moram obratiti, servisu ili hgspotu? Sluzbeno mi je garancija vec istekla ako se ne racuna ovo sto je na servisu (i bio je jos jednom pred cca 2,5 godine na nekih 10 dana)...

Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 05.01.2012. u 17:43.
njuskalo je offline   Reply With Quote