Citiraj:
Autor fluidni
Probaj očistiti keš "clean cache" i trebalo bi proraditi. Što se tiče onog "all user data...." nova instalacija će ti izbrisati sve tvoje postavke ali ne i podatke na kartici, dakle, ako imaš knjige, fotke itd one će ostati na kartici...nadam se da je to odgovor na tvoje pitanje.
|
Hvala ti puno Fluidni; vidjela sam već u postovima da su neki rekli da to pali, ali problem je što sam ja već prije probala izbrisati 'all updates libraryja' misleć da će to možda pomoći, ali sada je više uopće nema među 'manage' aplikacijama (?!), pa i da hoću ne mogu doprijeti do cachea... (kaže mi kao da mogu koristiti sistemsku verziju..? za koju nemam pojma kako je pokrenuti.)
Skinula sam update AppsLiba, ali mi ga ne da instalirati ??, probala bar 10 puta, pokrene instalaciju, hendla je i rezultat je 'not installed'.
Citiraj:
Autor coconut
Moraš se ponovo registrirati na AppsLib jer su ti pobrisani svi podaci iz tableta o tome.
|
I to sam probala, pa niš... registrirala se tamo, ali opet s tableta ne mogu u library..
ali hvala vam obojici na prijedlozima, pomaže svaki savjet, pa čeprkaš.. pa se možda i nečeg domisliš.
ako vam još što padne na pamet, ja zahvalna. pozz i tnx još jednom.