View Single Post
Staro 04.01.2012., 21:00   #17338
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Lovre, tako mlad a tak lako se nazivciras zbog gluposti

Mene osobno zaboli ako netko ima viska para i draze mu je biti u garazi nego u prirodi...koga veseli da sarafi i baca nepotrebno pare - njegov problem.

Ja sam od onih koji gusta na kotacima u kretanju prirodom, uvijek su mi misli usmjerene na brda, staze, kako koji detalj proci, da li bi se moglo tuda biciklom ili ne, ovako postaviti teziste ili onako...a koja je kazeta iza, koliko bajk ima kila, ovaku ili onaku lulu volana i sl. trice i kucine su mi fakat sporedna stvar.

Ja sam vec (okvirno) isplanirao 3-4 hebene voznje koje planiram ostvariti u ovoj godini i razmisljam kako zaokruziti financijsku konstrukciju za izlete, s kime to odraditi, kako spojiti praznike i GO da se dobije sto vise slobodnih dana , kojim stazam izvoziti rutu...itd.
Eto, s tim mislima se bavim, a ne kako olaksati bic za 100 g.

Meni je na pameti samo voznja, voznja i voznja...sarafljenje i mijenjanje dijelova samo kad moram i kad se potrose. Nema sansi da zamijenim ispravan dio zato sto je novi laksi ili recimo kvalitetniji - prvo ovaj stari moram satrat .

Tko je za voznju u petak?

Bajk je spreman, cehla pokrpane, koljeno takodjer - iako izgleda kao da me je netko napucao sacmaricom - ne salim se.
Sva srece sto kod mene rane zarastaju kao kod divlje zivotinje.

Idemo se voziti!
Ima li kandidata za petak? Prognoza kaze bez padalina.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 04.01.2012. u 21:06.
Nik je online   Reply With Quote