View Single Post
Staro 28.03.2005., 22:13   #29
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
joj nemoj mi lomca spominjat.

mislim ono ta igra ima tolko bugova. kad sam je zaigrao dozivio sam totalno razocaranje. ono fakat sam igu jedva cekao da dodje gledo svako malo na site kad ce izac i onda kad je dosla koma.:mad: .

btw najzesca je stvar kaj ni sa jednim patchom nismo dobili kampanju za SU-33 (iako je bilo najavljano) i jos bolja je stvar kajse nemogu na su-33 nociti A2G missiles dakle ne rockets ni bomb nego jdenostavno prave navodjene rakete ono totalno razovaranje.

bas sam neki dan skinuo kampanju za lomca di ima nekoliko A2G misija di se korisite bas prave rakete za navodjenje kad ono pet pravo razocaranje. lasersko navodjenje pitaj boga kak radi uvjek izbacuje ili prebacuje na neke sasvim deseto, radarsko navodjenje pak uopce ne radi neg ti se uopce nece upaliti MFD da mozes pocet i nisanit. a slicna svar je i sa TV navodjenjem di se MFD kao prebaca samo kaj je slika crna mislim ono mrak!!

brijem da budem isel opet flankera 2.5 instalirat tam bar mozes nosit na flankeru navodjene rakete pa se idem malo gustat.

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote