View Single Post
Staro 04.01.2012., 16:02   #166
fluidni
Registered User

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor Rio Rio Pregled postova
Pozdrav, ja sam se registrirala samo da bih mogla postaviti pitanje jer mi se čini da ću ovdje najprije dobiti kvalitetan odgovor.
Iščitala sam sve postove i ispričavam se unaprijed ako mi je promaknulo; ako je netko već spominjao; dakle, ja sam pokušala napraviti update 2.1.19 (kojeg mi je sam automatski ponudio), ali uz opasku da ako to učinim pristajem da mi "all user data and installed applications will be removed"!! (nisam uopće skužila odnosi li se to samo na određeni file ili na sve....)
zanima me jel to normalno da te traži prilikom updatea, a drugo - po novom mi je onemogućen pristup appslibu!!! kojeg sam prije normalno koristila, a sada mi kaže da mi uređaj nije kompatibilan s libraryjem?? (napominjem da mi appslib bio ključan jer mi market jako "mršav".)
ako netko zna rješenje.. ili uzrok. hvala, laik sam, a ne ekspert.
(i hvala estugardi, odlična recenzija, ali i svima drugima na sugestijama)
i da, pitala sam tipa u servisu ima li kakav savjet, pa mi rekao da je to "možda zbog upgradea".... i da pričekam koji dan... ili pošaljem mail?!
Probaj očistiti keš "clean cache" i trebalo bi proraditi. Što se tiče onog "all user data...." nova instalacija će ti izbrisati sve tvoje postavke ali ne i podatke na kartici, dakle, ako imaš knjige, fotke itd one će ostati na kartici...nadam se da je to odgovor na tvoje pitanje.
fluidni je offline   Reply With Quote