Citiraj:
Autor BojanZD
Kad pogledaš da premium acc na godinu dana košta 100€, ova igra ispada skuplja od svih koje sam dosada kupio, i to samo na godinu dana!?
Zbog toga i važem je kupit premium tenk ili acc..al nema veze, nebitno.
|
Za 100€ kupiš 30K golda, dok 360 dana premium košta 24K. Iako je godišnji acc najisplativija opcija, golde možeš i polagano trošiti na dnevni ili trodnevni premium, (recimo za vikend, praznike ili kad si već slobodan) i tako ga maksimalno iskoristiti.
Premium tenk je dugoročno isplativija investicija, međutim, računaj na to da ćeš jako puno vremena provesti u njemu i da će ti nakon nekog vremena sigurno dosaditi. S druge strane, tu je "hate" faktor ostalih igrača (pogotovo ako se odlučiš za T59) naspram OP premium tenkova, pa računaj na to da ćeš biti primarna meta mnogima. Već su neki vlasnici T59 plakali na sl. forumu kako ne uspijevaju zaraditi ništa s njim jer vrlo brzo pogibaju
Citiraj:
Autor BojanZD
Neznam kako vama, al ja nakon ovog zadnjeg patcha puno lakše izlazim na kraj s T59-npr, s Tigerovom 88-com probijem prednji oklop t59 skoro svaki puta i to gornju ploču, na onom djelu gdje mu je reflektor monitran i ona neka poprečna šipka.
|
Ma fulao si ceo fudbal

Najmanji je problem probiti frontalno T59, problem je što su situacije poput
ove sve češće i što je igra postala prezagađena typovima i igranje svega ispod T8 polako ali sigurno postaje čisti mazohizam. No ne samo da developeri to ne doživljavaju kao problem, već su se bacili u dodatno oglašavanje kako bi ih se još više kupilo i tako posve uništila mogućnost uspješnog grindanja creditsa s nekim T5-T7 tenkom, nakon čega ti ostaju dvije opcije: premium tenk ili premium acc.
Mene osobno to sve puno ne dira jer imam premium i uglavnom igram s tenkovima iznad T8 pa ih zapravo rijetko viđam (a i kad naletim na pokojeg, zgazim ga ko žohara

), ali takav pristup developera dugoročno nije dobar za igru. Ovo je prvi i jedini MMO koji sam odlučio zaigrati, igra je jedinstvena među šumom MMORPG igara koje nalikuju jedna drugoj kao jaje jajetu i zato bi mi bilo stvarno žao da se samo zbog loše poslovne politike ugasi.