View Single Post
Staro 04.01.2012., 12:23   #448
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa gle... ako nemaš ni vremena ni novaca onda ovakve igre nisu za tebe.
Zapravo, nikakve igre nisu za tebe. Idi radi treću smjenu pa kupi Loweta.

Eto KV bez premiuma. Uništio sam 2x T5, 2x T4, 1x T3 i 1x T2 tenka, znači bezvezne protivnike, a skoro 30k dobio. Meni dosta.

Evo i jedna solidna s Tiger II + 88mm. Tukao sam samo po T8+ protivnicima.
Prosječna igra je sa 10.000 credita manje.
Hm, često ja radim 24h dežurstva, pa je to razlog za nedostatak vremena,a lova-nije problem, al neću se razbacivat.
Kad pogledaš da premium acc na godinu dana košta 100€, ova igra ispada skuplja od svih koje sam dosada kupio, i to samo na godinu dana!?
Zbog toga i važem je kupit premium tenk ili acc..al nema veze, nebitno.
Hvala ti za ove konkretne rezultate, vjerujem da ću doći na te vrijednosti kad opremim tigera,pa ćemo vidjet.

Citiraj:
Autor The Satara Pregled postova
Je li tko vidio "Type 59 tank: Fu Fighter" video reklamu koja je nakon sveopćeg odobravanja na službenom forumu misteriozno nestala? (EDIT: a nestao je i thread na forumu, čudna li čuda...)

Uglavnom, tko je nije vidio, u reklami od 20min se promovirao T59 doslovce na način: "Kupite ga svakako jer je puno jači od ostalih T8 mediuma dok niži tierovi protiv njega jednostavno nemaju šanse. Premda se T54 (za koji ne trebaju šoldi) čini kao dobra alternativa T59 jer po svemu nalikuje na T59 i istionabog jest i jači od T59, za razliku od T54 koji će uvijek biti stavljen u T9-T10 mečeve, mi smo se pobrinuli da vas sa T59 MM stavlja gotovo isključivo u borbe gdje ćete biti top tier tenk tako da možete bezbrižno ownati sve na mapi. Ali to nije sve, recite i svojim prijateljima da ga kupe pa se udružite u platoon te zajedničkim snagama rasturite svakog T8 pa čak i T9 heavy tenka na kojeg naiđete i pri tom zaradite i preko 100K creditsa. T59 je zaista way to go!"

Ako je netko imao još i zrnce sumnje da se igra vrti samo i jedino oko love, a sve nauštrb kvalitete i igrivosti, ovaj video je bio konačna potvrda da to tako jest.

Sramotno i žalosno...

Bio je stavljen ovdje, ali ga više nema
Neznam kako vama, al ja nakon ovog zadnjeg patcha puno lakše izlazim na kraj s T59-npr, s Tigerovom 88-com probijem prednji oklop t59 skoro svaki puta i to gornju ploču, na onom djelu gdje mu je reflektor monitran i ona neka poprečna šipka.
BojanZD je offline   Reply With Quote