View Single Post
Staro 04.01.2012., 02:45   #1678
dawgslayer
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Dobro jutro svima. Šogorica me zamolila da joj složim kompletan komp (kučište + monitor + tipk. + miš + zvučnici + printer) za maksimalno 4 000 kuna. Pošto je, dok sam zadnji put slagao (sebi) komp, još aktualan bio AMD Athlon 64 X2, nemalo sam se iznenadio svim novim socketima i nazivima, ali i novim proizvođačima na tržištu. Vidim da ima dosta jeftinih komponenti ali tražeći po forumu neku konfiguraciju koja bi joj pasala, ispalo je da ima mali milijun kombinacija koje su bolje ili lošije u takvim sitnicama da sam već izvrtio hrpu konfiguracija (sjedim za kompom već doslovno više od 12 sati) tako da više ni sam ne znam što radim. No da ne duljim, komp bi trebao biti sposoban obavljati klasične uredske poslove (mail, surf, solitare itd.) ali i vrtiti mkv. i HD filmove. Nikakve zahtjevnije igre neće biti na njemu, niti će se clockati. Eventualno ako ima koja matična sa podrškom za USB 3 (iako sumnjam za tu lovu), bilo bi dobro ali nije bitna stavka. Ako vam ne bi bilo teško složiti prijedloge konfiguracije i bez printera.

Puno hvala
dawgslayer je offline   Reply With Quote