View Single Post
Staro 28.03.2005., 17:20   #72
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Pa cekaj malo sta se nevidi ako je komponenta NAMJERNO skurena ili slucajno ?

Sta links nedobiva novu stvar od proizvodjaca ako je stara neispravna ?

Mislim nekuzim jasno pise u garantnom listu ako dodje do ostecenja komponenti usljed nepravilnog rukovanja garancija nevrijedi to je to AMEN. A to ako netko namjerno nes skuri i vrati ako proizvodjac prizna gresku kakav problem oni dobiju novo daju kupcu i gotovo.

Mislim ja uopce nekuzim to poslovanje garancija manje vrijedi ako je isteklo 300 od npr356 dana, sve cemo kupce odjebati jer ima debila koji mjenjaju komponente tak da ih skure itd....

Valjda oni imaju kakvu evidenciju tko je KOLIKO stvari reklamirao ? Necu stajati na niciju stranu ali TAJ STAV sada ce SVI najebati jer ima par debila nestoji pa nisu oni birtija pa ce zaradjivati na "stalnim" musterijama. Ruku na srce links bogme nije najjeftiniji ducan i da nemaju toliko raznolikih stvari DAVNO bi propali a uz ovakav stav im se nepise najbolje....
Zao mi je sto ima DEBILA ali ja to nemogu promjeniti a bogme nece ni oni uz ovakav stav gg no re na ovaj topic vise .

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote