View Single Post
Staro 03.01.2012., 22:08   #6
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
zahvaljujem na odgovorima, kao prvo .

ono sto sam maloprije probao ide:

ubacio ovaj 6GB hard u drugi lap, pokrenuo svjezu instalaciju XP-a, zgazio sve u jednu particiju u NTFS i formatirao ju. nakon toga pustio da kopira fajlove za instalaciju (ono sto ide od 1% do 100%, obavezno zapne na driver.cab), nakon toga se lap resetirao, i ja ga ugasio.

poslije taj isti hard prebacio u ovaj stari dell, upalio ga, i prikaze se na djelic sekunde nastavak instalacije i puf, BSOD. i tako par puta pokusao, svaki put BSOD.

ima tko onda ideju zasto mi se to dogada, BSOD, ako bi ovaj nacin trebao proci kod instalacije? i jos koju ideju?

inace, na taj isti hard od 6GB sam na drugom lapu najnormalnije instalirao XP, nije nista zezalo, pa pretpostavljam da do samog harda - nije problem.

Burko je offline   Reply With Quote