View Single Post
Staro 03.01.2012., 18:44   #3021
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Night Pregled postova
5.9GB dođe 45kn, a flat dođe 50Kn i tebi se čini bolja opcija gnjaviti se sa tim osnovnim paketima i tajmingom kad kojega započeti nego uzeti flat rate i ne misliti o tome koliko je potrošeno???

Znači nikome tko je na Optimi u tom naselju nije radila nijedna usluga 15 dana? To mi zvuči malo čudno, pretpostavljam da bi bilo po novinama da cijelom naselju ne radi telefon ni internet pola mjeseca.
Citiraj:
Autor azure Pregled postova
Moguće je svašta no kako sustav radio sam točnije aplikacija odrađuje selekciju i svrstavanje malo vjerovatno da se dogodio propust kao što se dogodi kada subjekt odrađuje svrstavanje. Ne želim da shvatiš uvrijedljivo jer nije namjera ali mislim da ti je bolje da uzmeš flat nego da se zezaš sa vremenom kada , gdje koliko. Plaćam 99 kuna flat a možda bi mi odgovarao manji paket ali neda mi se zafrkavati.(traffic korisnik :/)
da obojici odgovorim za flat i pakete

nisam doma, u ZG sam tak da ono, stara ne troši puno i paket od 2gb joj je uvrh glave, ali zaboraviti uključiti flat prije početka 12. mjeseca je isto sranje

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote