View Single Post
Staro 03.01.2012., 13:23   #12
Alvin
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor manki Pregled postova
cijena radnog sata preko 300kn...daj molim te...svi njihovi tečajevi na koje idu i certifikati ne vrijede toliko novaca. svaka im čast, trebaju ljudi raditi, ali onaj koji određuje cijene nije normalan. ne znam...možda ja idem jednostavno u 'krive' servise...?
Otvori svoj servis i naplati radni sat 300kn....probaj pa onda ćeš moć razumno procijenit
Cijena sata ovisi o tipu servisa
Znam servisera koji naplačuje 20000kn dnevno i nitko se ne buni

Citiraj:
Autor Billkita Pregled postova
On kaže 900 Kn, a ja njemu nova sa pet godina garancije je 1600 Kn. Hvala i doviđenja.
Pametno si mu odgovorio, sigurno je i on bio zadovoljan odgovorom
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Naravno, ima i puno sposobnijih ljudi od mene, par njih na FER-u poprave matične na hp-ovim laptopima za 200kn umjesto da potrošiš 2k kn na novu matičnu itd.
Naravno da serviseri izumiru kad ništa ni neznaju popraviti.
Sigurno da ima loših servisa, oni će propast to je sigurno ali ima i školovanih ljudi koji ulažu u svoje znanje i alat te su odlični serviseri oni rade i radit će a takvima će bit sat rada 300kn i imat će posla
S visokom cijenom će se ograditi od onih koji bi htjeli da se servis radi besplatno ili za eventualno "daj ajde to za 100kn to je tebi ćas posla"
Jedino u čemu ja vidim tu problem je u ljudima koji za dobru uslugu nisu spremni platiti a zbog toga se i javljaju servisi s niskim cijenama i tome adekvatnom uslugom
Ovo je pogled s druge strane, pomalo extreman ali ako se uzme sredina može se prosudit kako stvari stoje, bar kako ih ja vidim
Alvin je offline   Reply With Quote