Citiraj:
Autor manki
cijena radnog sata preko 300kn...daj molim te...svi njihovi tečajevi na koje idu i certifikati ne vrijede toliko novaca. svaka im čast, trebaju ljudi raditi, ali onaj koji određuje cijene nije normalan. ne znam...možda ja idem jednostavno u 'krive' servise...?
|
Otvori svoj servis i naplati radni sat 300kn....probaj pa onda ćeš moć razumno procijenit
Cijena sata ovisi o tipu servisa
Znam servisera koji naplačuje 20000kn dnevno i nitko se ne buni
Citiraj:
Autor Billkita
On kaže 900 Kn, a ja njemu nova sa pet godina garancije je 1600 Kn. Hvala i doviđenja.
|
Pametno si mu odgovorio, sigurno je i on bio zadovoljan odgovorom
Citiraj:
Autor Viperus
Naravno, ima i puno sposobnijih ljudi od mene, par njih na FER-u poprave matične na hp-ovim laptopima za 200kn umjesto da potrošiš 2k kn na novu matičnu itd.
Naravno da serviseri izumiru kad ništa ni neznaju popraviti.
|
Sigurno da ima loših servisa, oni će propast to je sigurno ali ima i školovanih ljudi koji ulažu u svoje znanje i alat te su odlični serviseri oni rade i radit će a takvima će bit sat rada 300kn i imat će posla
S visokom cijenom će se ograditi od onih koji bi htjeli da se servis radi besplatno ili za eventualno "daj ajde to za 100kn to je tebi ćas posla"
Jedino u čemu ja vidim tu problem je u ljudima koji za dobru uslugu nisu spremni platiti a zbog toga se i javljaju servisi s niskim cijenama i tome adekvatnom uslugom
Ovo je pogled s druge strane, pomalo extreman ali ako se uzme sredina može se prosudit kako stvari stoje, bar kako ih ja vidim