osobno se ježim pomisli da moram u servis kada mi nešto nije pod garancijom ili sam sam kriv za kvar, pa ne spada pod uvjete garancije.
do sada u servisima u kojima sam bio cijene komponenti su blago više od onih koje se mogu nabaviti vani, ali je po meni puno veći problem napuhivanje cijene radnog sata.
cijena radnog sata preko 300kn...daj molim te...svi njihovi tečajevi na koje idu i certifikati ne vrijede toliko novaca. svaka im čast, trebaju ljudi raditi, ali onaj koji određuje cijene nije normalan. ne znam...možda ja idem jednostavno u 'krive' servise...?
zamisli da u idealnom svijetu imaju posla cijelo vrijeme, znači 8h dnevno i to pomnoži sa 20 radnih dana u mjesecu i dolaziš do cifre da ti mozak stane koliko se može zaraditi. ali da se odmah ogradim, znam da je to nepostojeće u današnjem svijetu.
ne ide im u prilog niti cijene uređaja, za koje je nekad bolje kupiti nove nego popravljati. na koji način bi oni mogli konkurirati DIY ljudima? ne vjerujem da ikako mogu. imaju te cijene i drže ih.
jer što će napraviti deda i baka kad im se pokvari vešmašina ili televizor. odnijet će ga u servis i tamo će im derati kožu (čast izuzetcima, kojih ima). oni neće sami popravljati, niti će kupovati novo. platit će cijenu koju im odrede i to je to, te ako imaju sreće, servis će im popraviti uređaj.
problem su i servisi koji 'fušare'. znam 4 primjera gdje se u mobitel servisima nisu niti potrudili pronaći kvar, već stave novi OS i vozi miško. i kako onda vjerovati servisima?
pronaći kvalitetnu uslugu za razumnu cijenu..,ima naravno i takvih primjera. ali nije čovjeku ugodno ići u servis da mu poprave matičnu kad čitaš komentare i iskustva o neradu servisa po forumima (uključujući ovaj)
----------------
zvao sam ovlašteni servis za HTC kad mi je ekran puknuo i htjeli su mi naplatiti 1350kn zamjenu?! nisam imao muda sam mijenjati jer su bile velike šanse da ne napravim ništa. zvao sam dalje i išao okolo, pa su se i cijene mijenjale: 1200kn, 950kn, 750kn, 600kn. na kraju sam ga popravio za 750kn, jer u ovom jeftinijem gdje sam bio nisam naišao na 'entuzijazam' za novom mušterijom, nego na ljenjivca koji se jedva odvojio od laptopa i facebooka da bi me pozdravio i pitao u čemu je problem.
mobitel je popravljen i ljudi su stvarno ljubazni (da ne reklamiram, servis je u VG), tako da ima i dobrih primjera, te za takve servise mislim da nema problema. a iskreno se nadam da će ovakvi servisi koji te smrznu cijenama i onda ne naprave ništa propasti, te da neće biti puno ljudi koji će se upecati na njih.