View Single Post
Staro 03.01.2012., 09:40   #4829
El Indio
Registered User

El Indio's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
ajde ide polako , nego jel se isplati uzet expanziju? Ono , objektivno jel vrijedi?
Za objektivno ne znam, ali subjektivno - o da, vrijedi
Mozda se 1-2 mape iz vanilla bf3 mogu mjeriti sa mapama iz ekspanzije. A Strike at Karkand je definitivno THE ground mapa.

Za tebe ovisi, ako volis male meatgrinder mape onda u ekspanziji neces naci puno toga sto ce ti se svidit. Ako su ti draze vece mape sa vise vozila i puno manevarskog prostora onda ce ti se svakako svidit.

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
I iz ovih 200tinjak sati igre moj je dojam da je recon/sniper klasa uvjerljivo najbeskorisnija, bez konkurencije. Gdje su hebeni C4 ili mortar... ?!
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Također, dijelim mišljenje.
Barem da Recon ima C4, ovako je "koristan" samo na daljinu
Sniperi brđani su definitivno beskorisni. Pod tim ne mislim na sve igrace recon klase, vec iskljucivo "uuuu ja sam sniper ninđa necu se micati sa svoje pozicije 100km od iceg bitnog pewpew vidi mi headshotz od bolimekitakoliko metara". Dapace, opce je poznat bf3 teorem po kojem je sansa da tim pobijedi obrnuto proporcionalna broju snipera u timu.

Bez obzira na to, recon klasa ima 2 timska alata bez premca - naravno SOFLAM i MAV. Veliki minus game designu je sto se njihovo koristenje ne ocituje dovoljno u scoru samog igraca koji ih koristi, bez obzira sto je daleko daleko korisnije od broja killova koje sam igrac moze napraviti. Da mi je kuna za svaki put kad sam poletio sa MAV-om, a cijeli tim je naocigled zivnuo, preokrenuo partiju i pobijedio.

Ne samo da se svima ekran pocne crveniti od spotova, vec i kad si na voicu mozes doslovno svojima govoriti stvari tipa "lik iza kontejnera gleda lijevo, prođi mu desno iza leđa", "dvojica ti trce preko livade", "tenk ti stize, bjezi". A da ne govorimo kako mozes spaliti svaki neprijateljski soflam koji prijeti tvom zraku - air superiority for the win

Sve to naravno ne zanima ekipu na vrhu krana ili brda...

Kad je to potrebno, prebacim se na recona sa MAVom, a kao oruzje kad mi skinu MAV koristim M39EMR sa ACOG-om i silencerom za kakav takav mid range ucinak ili neku sprejanku tipa PDW-R

Zadnje izmijenjeno od: El Indio. 03.01.2012. u 09:56.
El Indio je offline   Reply With Quote