View Single Post
Staro 02.01.2012., 19:19   #209
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Fritz kad trči nosi oružje samo u desnoj ruci. I uvijek nosi kacigu.
Oficiri nose kapu

Citiraj:
Što se tiče korištenja zaklona - totalno fora na prvu, i jedino korisno kad trebaš raspalit po neprijatelju u uskim hodnicima sa SMG-om. Na otvorenom to jedino koristim sa LMG-om (CTRL, a ne desni klik miša je super koristan).
Korisno je i kad si u rovu, samo treba bit brz i oprezan (koliko je to moguće).

Citiraj:
Totalni nedostatak (e.g. AA3.2 to ima) je mogućnost prolaženja kroz druge likove. Zakaj su to tak napravili nije mi jasno...
Ne bih rekao da je to veliki "issue".

Citiraj:
Kaj se tiče mapa, one su bez sumnje najveća čar igre. Ogromne su i metak doleti od niotkud. Ubrzo shvatiš važnost tzv. "flanking manevra" ili napada s krila. Da, treba gledat mapu i u početku se teško snać kaj trebaš radit i gdje je dobar zaklon.
Samo su neke velike a ja bi volio da su i veće. Možda neki MOD donese veće mape (ima ih par novih 3d party ali ne znaju svi za njih i moraju se skinut sa weba a ne ide prek steama; šteta)

Citiraj:
NHF ali ne znam u kojem svemiru bi to bilo točno. Pogotovo kad pričamo o puškama iz WWII. I da, te puške su preciznije od današnjih (jurišnih).
Inače takve puške datiraju iz Wprvog svjetskog rata a recimo legendarni Mosin-Nagant je nAstao i ranije (prva verzija, mislim negdje 1890). U nekim moderniziranim izvedenicama takve puške se koriste i dan danas.

I malo offtopic - iskustvo iz ratova 20-og stoljeća pokazalo je da su najbolje puške (i poluatomatske puške) one najjednostavnije konstrukcije i najrobusnije
gnomisa je offline   Reply With Quote