View Single Post
Staro 02.01.2012., 18:57   #4795
Cartmann
Premium
Moj komp

Cartmann's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ima puno stranica postova, pa da ne pregledavam svakog pod "moj komp", imam pitanje. Jel ima netko 2500k/2600k, uparen sa 6970 i da koristi eyefinity? Pitam zato što planiram preći na SB, al ne želim ulupat novce, ako nema gain-a.
Između miješavine ultra/high postavki i sve-low, imam samo nekoliko fps razlike pa sam zaključio da je proc bottleneck. Digao na 3,8 i opet je opterećen 100%, a fps malo više. Po statistikama, specsima i benchevima ga SB dvojac jede za doručak, al me zanima jel to stvarno takav skok u performansama? Pitao bih u drugom podforumu, ali zanima me samo za BF3. U ostalim stvarima mi je komp zadovoljavajuće brz.
http://bftips.com/2011/11/how-to-dis...field-3-on-pc/

Tako možeš vidjeti što je bottleneck, cpu igra znatnu ulogu iako je bf3 mnogo bolje optimiziran za PC, za razliku od bc2 koji je bio ustvari emulirana konzolaška igra.

Iako bi tvoj komp trebao imati 45+ na high, bez AA.

ps. vraćam se t-come tebi..

Prije sam imao velikih problema s pingom, bilo je nemoguće igrati između 16.30 i 1h, osim vikendom kad je nemoguće cijeli dan i cijelu noć, nisam ni TS koristio u strahu da i on uzme koji ms na pingu, ali bez obzira što napravio, nije pomoglo. Ali sam bar mogao skinut neki film zadovoljavajućom brzinom pa ga pogledat do 1-2 i onda igrat (ako ne zaspem). Sad su zasrali i brzinu, imam kupljen acc na rapidshareu i filesonicu, ali ne mogu skidat brže od cca. 120-150kb/s.

Zadnje izmijenjeno od: Cartmann. 02.01.2012. u 19:04.
Cartmann je offline   Reply With Quote