Pošto mi ne odgovaraju na mail niti se javljaju na telefon pisem zasad tu dalje cemo vidjeti:
Item: ssd ocz vertex 3 60 gb, uplatio sam novce isti dan kad mi je stigla ponuda, nakon 3 dana pise da je poslano a nakon jos 4 je dostavljeno.
Dobio sam u mailu tracking number kod overseasa koji nije radio, u overseasu kazu da su ovi u protisu nesto krivo napisali,
Problem je sto mi nije dosao vertex 3 nego agility 3. Posto sam odmah vidio da se radi o agility (zelena a ne crna kutija i velikim slovima pise agilitiy

) nisam otvarao kutiju ni celofan skidao tako da je kao iz trgovine. Da su smisljeno isli zayebati govori to da serijski broj na racunu na kojem pise vertex i serijski broj na kutiji od agility-a odgovaraju, evo slike:
http://i39.tinypic.com/1z647c2.jpg
Dakle znali su da je jedna stvar narucena a druga isporucena, kako samo nisu poslali veci kapacitet ili revo drive

... Edit: brat ide danas u zg pa ce im odnijeti ssd, imaju jedan trosak manje sad kad ne moraju o vlastitom trosku placati povrat robe.
EDIT2: ssd je zamijenjen, nisu pravili nikakve probleme, ovo je 2. put da sam kupio nesto kod njih, bit ce i treci....