Tema: Iskon.Trio
View Single Post
Staro 02.01.2012., 15:26   #489
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Da, AbAdd0n, postavljaš stvari s krive strane. Nije mi jasno zašto ljudi uvijek imaju neke teorije zavjere i misle da ih svi žele samo zayebati. TRIO je skuplji iz opravdanog razloga (TV).

Povećanje brzina downloada i uploada JAKO ovisi o tehničkim mogućnostima i ISP-ovima jednostavno nije tehnički izvedivo i isplativo korisnicima nuditi tako nešto.. Ali onda će netko reći, ali kod mene su tehničke mogućnosti dovoljne.

Možda kod tebe ili mene jesu, ali nekog drugo nisu i nikad neće biti (problem stare infrastrukture koja je u vlasništvu HT-a, i tu dolazimo opet do nekih drugih, većih problema...). Takav korisnik onda predstavlja dodatni trošak (intervencije tehničara, žalbe, ...), opterećenje i nezadovoljan je.

Još nedavno svima je bilo dovoljno 2-3 Mbps interneta i telefon, a sad bi svi 10-20Mbps interneta, besplatan telefon, HD kanale, 100+ tv kanala...YouTube na TV-u, itd.

Što se tiče povećanja brzine DUO paketa, to se dogodilo nedavno pa mislim da u skorije vrijeme neće biti nekog većeg povećanja, ali tko zna.
borisko je offline