View Single Post
Staro 28.03.2005., 02:08   #86
Konan
Banned

Konan's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Originally posted by Wooo13
Posto imam 19" LCD kojemu je nativna reza 1280x1024 igre igram u toj rezi, sve sto sam dosada igrao na max. detail radilo je odlicno, iznenadilo me kako se kartica ponasa kad se ukljuci FSAA igram NFSU2 sa svime na max. te 4x FSAA u 1280x1024 i igra leti.Takodjer Far Cry na max. te 4x FSAA u 1280x1024 odlicno radi.Moje je misljenje da je za vecinu ljudi bolje da uzmu 6600GT, ja sam uzeo LE jer sam je dobio po puno nizoj cijeni nego sto je u ducanima.Takoder moje je misljenje da ako se nece koristiti FSAA da je 6600GT pila od kartice te da ce sve igre vrtiti bez ikakvih probl, iako moram napomenuti da(mozda je subjektivno) mi se cini da sa 6800LE sve nekako fluidnije radi.Mislim da je 6600GT best buy, i preporucujem je svima koji me pitaju za savjet, iskljucivo zato jer ljudima se neda prckati po rivatuneru i sl. i postanu skepticni kad im pocnes pricati o nekakvom otkljucavanju i sl.Obje su kartice super, ja sam imao 6600GT mjesec dana u stroju i kartica me odusevila(Leadtekica je bila bolji clocker ali je Gainwardica imala bolji signal sto se tv-outa tice).Na kraju sam se odlucio na 6800LE od Gainwarda i vrlo sam zadovoljan, tiha je, moguce je mjenjati brzinu vrtnje venta, odlican tv-out, nazalost nema i tv-in.Upravo zato sto se s 6600GT od Gainwarda za oko 1600kn dobije jos i tv-in, mislim da je bolji izbor(posto ja imam tvtuner sa video ulazom ipak sam se odlucio za 6800LE).Nadam se da nisam naporan, eto dajem samo svoje vidjenje kartica na cijem sam testiranju izgubio podosta vremena.
Zanimljivo. Inače po svim testovima nVidia jako gubi od ATI-a u NFSU2. Jel ide D3 na 1280*1024.
OT koji monitor imaš?
Konan je offline   Reply With Quote