Citiraj:
Autor Mad_Duke
Zast ti je ping vazan prema guglu?
|
vise mi je vazan prema youtube-u nego prema googlu, al pošto je na oba isto oba sam naveo, na youtubu mi videi štekaju pa moram cimat svako malo i onda se tek normalno louda isto tako kad gledam u HD nešto na početku totalni brejk dok malo ne pomaknem točkicu da louda onda tek krene pa sam predpostavio da je to zbog pinga jel je brzina skroz uredu, jel tako svima il to samo meni?
Citiraj:
Autor domy_os
Ima li netko problema sa "smrzavanjem" interneta? Ne znam kako bih to opisao. Radi se o tome da internet odjednom prestane raditi iako sve LED-ice na modemu (Cisco EPC2203) uredno blinkaju i telefon i TV rade. Ako resetiram modem, treba mu cijela vječnost da se ponovno boota, nekad i po par sati. Za to vrijeme telefon naravno ne radi i moram trošiti mobitel kako bih ponovno dobio SZK koji ne znaju ništa pametno reći. Zna li netko u čemu je problem?
|
To se mom frendu na cisco epc2203 često dešava i resetiranje mu se desi,a sad kolko često to ne bi znao, al znam kad sam bio kod njega mi je reko da mu se zna i telefon smrznut i nitko ga nemože dobit, jednom sam ga čak i zvao pa uopće ne zvoni onda sam ga morao na mobitel cimnut da mu kažem da resetira ruter da ga mogu nazvat doma.