View Single Post
Staro 01.01.2012., 13:50   #265
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Najgori za sastavljanje do sada, a namontirao sam ih se gomilu, je uvjerljivo V8.
Od CM-a jedino što bi kupio su Hyper TX serija i 212 serija. Ostalo je sve precijenjeno, užasno komplicirano za montirat i glasno ako tražiš da dobro hladi.
Ma ja sam prvotno htio uzet Yasya SCYS-1000, pa sam slučajno naletio tamo u Linksu na V6GT...malo sam otvarao kutije u Linksu ...kao što rekoh izgled mi je bio jako presudan, performanse i ne baš toliko jer su svi tu negdje za te novce...presudilo je to što je V6GT sav crn (niti jedan drugi cooler nema te crne covere sa svih strana), meni osobno puno bolje izgleda čisto estetski i dolazi sa dva jako dobra venta (sad se opet vraćam malo na estetiku, al nisam vidio ljepše ventove dok se vrte u radu - daju onaj lakirano crni odsjaj dok se vrte)...tako dok bi uzeo još jedan vent za Yasayu došlo bi me na isto što se tiče cijene...a yasaya mi izgleda s onim klipovima i ventom kao da sam se ja igrao u garaži...ah cjepidlačim, al šta ćeš

Što se tiče montaže, vrlo jednostavna...stavi se backplate i prednji plate te se pričvrste međusobno s 4 šarafa...nakon toga se stavi cooler, stavi se ona mala polugica koja drži cooler za prednji plate i doteže se s dva spring šarafa...čvrsto, precizno i doslovno 5 minuta posla..slično je tako i za intel sockete...al ima još jedan alternativni način montiranja (slično ako ne i isto kao na V8 - ne sjećam se više, davno sam imao V8)...tako da možeš birat a i očito koristit kitove za montažu s drugih cm coolera...

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 01.01.2012. u 13:58.
skyman je offline   Reply With Quote