View Single Post
Staro 01.01.2012., 13:42   #1205
markdeejay
Registered User

Datum registracije: Dec 2009
Formatiranje diska - vraćanje podataka

Pozdrav.

Ovako, neki dan sam išao reinstalirati Windowse (XP) i uspio sam formatirati D particiju diska te na nju instalirati nove Windowse. Sad imam dvije instalacije Windowsa. I sam sebi se čudim da sam napravio takvu glupost, al eto na greškama se uči.

Problem je ovakav, na D disku sam imao neke podatke koje nisam htio formatirati i sad ih pokušavam spasiti. Probao sam već sa tri različita programa i nije mi uspjelo napraviti ono kaj ja želim.
Za sad su svi programi uspjeli vratiti dio podataka ali ja iz te zbrke vraćenih podataka ne mogu razaznati kaj je kaj. Ni jedan file nije vraćen sa nazivom foldera u kojem je bio. Prvi program (OO Disk Recovery 7.1.183 (x32)) mi je fileove razvrstal po svojim folderima: rar fileove u rar folder, txt fileove u txt folder, itd. Ne znam kako to razvrstati da bude kao prije fomratiranja. Drugi program (Piriform Recuva v1.42.544) mi je sve vraćene fileove vratil u jedan folder (sad nek se ja snađem u tome). Sad pokušavam sa trećim programom (Recover My Files Pro 4.6.8.1012) pa da vidim kaj bude od toga.

Zanima me da li postoji program koji bi vratil originalne foldere sa originalnim nazivima i da mi svi fileovi koji se uspiju spasiti budu u pripadajućim folderima?

Hvala unaprijed na pomoći.
markdeejay je offline   Reply With Quote