View Single Post
Staro 31.12.2011., 18:42   #4773
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Izgleda da nešto propuštam ili "ne vidim šumu od drveta". Jel postoji nekakav način/specijalizacija/perk da sa rpg-om možeš uništit zdrav tenk jednim pogotkom? Pitam jer mi se opet desilo da na Caspian border uništim tenk i protuavionac na B, odem do gass stationa, uništim još dva tenka i onda me neki biser jednim pogotkom rpg-a (od naprijed) uništi. Jednostavno mi nije jasno.

Edit: Druga stvar, koja me zanima, je: koji je proc dovoljan da iskoristi 6970 do kraja u ovoj igri? Digao sam proc na 3,8 (stabilno) i igrao pet/šest sati u komadu. Na tv-u su bili otvoreni everest, gpu-z i task manager. Često sam provjeravao brojke na tv-u i temperatura proca je bila oko 60 stupnjeva, zauzeće zakucano na 100% na sve 4 jezgre, ram 5,12GB zauzet, a grafa na 60-70% sa peakovima do 90%, ali rijetkim peakovima. Jel to moj proc stvarno tako slab ili opet nešto ne vidim/ne razumijem?
to ti se zove weapon modding, iliti cheating ili kako god hoces, normalan rpg sprijeda radi 22% damage (normal mod, hardcore malo vise) sa strane takodjer 22% a od traga 34%, ali ako koristis javelin sa sofalmom onda ti skine ja mislim >50% ako ne i sve.

Weapon Damage

A za iskoristit 6970 cini mi se da bi ti bio dosta i5, i7ica je vec za dvoglave zvijeri, premda mi se ni tvoj q9550 ne cini los
EDIT2: ok evo bas sada citam tvoj q9550 je u rangu sa i5 750 tako da ce ti i5 2500k @ 4GHz (mozes dosegnut tu frekvenciju bez imalo dizanja napona) bit sasvim dosta da iskoristi 6970

EDIT: takodjer mi nije jasno kako punk buster jednostavno ne izbacuje te debile sa servera, cemu on uopce sluzi

Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 31.12.2011. u 22:19.
R@zzoR je offline   Reply With Quote