Citiraj:
Autor Andrija M
Nećeš biti ni prvi ni jedini koji će se sa alternative vratiti na t-com
Kome je bitan 50-ak kuna manji račun taj će ostati na alternativcima a kome treba kvaliteta i pouzdanost taj neka bolje ostane na t-comu
|
Primjerice u Dubrovniku je većina hotela s pet zvjezdica na Optimi, a neki su na Metronetu ili VIPu. Većina banaka u HR je na Metronetu. To je primjer kako stvari besprijekorno funkcioniraju kad operater ima potpuni nadzor nad infrastrukturom (vlastita optika). A tamo gdje HT muči alternativce, a time i svoje i njihove korisnike sa lošom paricom koju ne želi ili ne može popraviti ili taj proces oteže mjesecima je druga priča.
BTW, tržišni udjel monopolista sve više pada, a alternativaca raste, toliko o tome koliko se ljudi vraćaju. A ove godine koja slijedi im je izgleda VIP odlučio još više pomrsiti račune ubacivanjem na fiksno tržište tako da im se ne piše dobro.
Citiraj:
Autor elanst
uvijek će biti nezadovoljnih kod svakog operatera.
Volio bi čuti i one kojima optima radi dobro a pasivno čitaju forum da utipkaju neko slovo jer svojim postom možda znatno utiječu na kristalizaciju situacije.
Ili možda još bolje da lorisnici optime ocijene operatera ocijenom od 1-5 .
|
Evo meni HT uredno radio 20 godina, Optima uredno radi već 5 godina, net radi na 12M/640k, 24satne sesije. Ako dođe netko još jeftiniji znati ću reći i kako na njima radi.
Citiraj:
Autor papčić
Dali se tko igra online preko optime?? Do sad sam bio na Tcom internetu + Optima telefon ali smo odlucili preci i na Optimin ADSL. Redovito sam imao među najnizim pingovima od moje ekipe bilo na domacim ili stranim serverima i sto se toga tice bilo je odlicno. Dali mogu ocekivat jednaku kvalitetu ili je ona niza koliko i cijena?
|
Za gejmere općenito, zovite call centar neka vam stave gaming profil, koliko sam shvatio to dodaje nekih par parametara liniji tako da ping bude manji.