Eto nabavio i ja ovaj novi uređaj. Odmah sam ga nadogradio na najnoviji software. Za razliku od kolege koji je svog dobio na recenziju ja sam svog sam platio. To će mi pomoći da budem ipak objektivniji.
Počnimo s onim što će većina imati u rukama a to je daljinski upravljač. Ovaj je dosta velik i blago rečeno je grozan. Tipke su mu gumenaste, nisu nažalost osvijetljene i zbog toga je nemoguće locirati ih ako gledate nešto u mraku. Odaziv uređaja na komandu daljinskog je posebna priča. Nisam odavno vidio tako neresponsiv uređaj. A opet se ponekad dešava da preskače opcije. Uglavnom gnjavaža totalna. Prije ovog uređaja sam imao LG DP1 koji je imao fenomenalan daljinski i trenutni odaziv uređaja. Poslije toga sam koristio WD live koji ima lošiji daljinski i malo je sporiji u odazivu ali su oba šampioni brzine prema ovom uređaju. Uređaje je inače krcat mogućnostima što je za pohvalu ali većina je na rubu upotrebljivosti zbog sporosti uređaja ili zbog konstantnog blokiranja uređaja (Youtube).
A sad malo o dobrim stranama. Slika koju daje je savršena, veličina i oblik fontova je ok. Malo živcira to kaj svaki put moram uključivati subtitlove. Ja ne mogu naći tu opciju da mi se automatski pokrenu titlovi ili je uopće nema.
To bi bilo uglavnom to. Za očekivati je da će se neki problemi riješiti sofverskim nadogradnjama pa tko doživi... ali naravno s ovakvim daljinskim ćemo živjeti i dalje.