Citiraj:
Autor tadeii
evo za sve one koji žale za onim switcherima u notifications baru, našao sam na marketu notifications toggle koji dodaje switchere i shortcute, malo je nezgrapno i neprofinjeno ali praktičnije nego screen switcheri...
|
To sam već napisao. S time da za GPS nije baš on/off nego otpelja u GPS settings. Ali da, za wi-fi i GPS (što mi je najpotrebnije) je najbolja solucija.
Citiraj:
Autor sipe
Što nije lakše airdroid koristiti? Za sambu i es file explorer?
|
Za Airdroid trebaš browser. Zar ti nije lakše preko Windows explorera napraviti FTP vezu. Upališ sambu i koristiš mob kao disk.
ES File explorer je isto dobar, ali kad nemaš komp kraj sebe. Jasno da je mišem brže kad trebaš više stvari srediti.
Citiraj:
Autor JuXo
mislim na ono kad odem na aplikacije pa upravljanje aplikacijama:
imam ono prvo preuzeto, i tu sad imam popis koji sam skinuo, a ispod toga pise unutrasnja pohrana 57 mb up i 104 mb besplatno
ono drugo vidim da su instalirane aplikacije
onda trece imam na sd kartici, tu vidim da su aplikacije koje su instalirane na karticu
i cetvrto je pokrenute aplikacije
|
A to ne. Prvo su tvoje instalirane aplikacije, drugo su sve (systemske + tvoje), treće je one koje nativni app2SD prepozna da su moguće za prebaciti na SD karticu (tu ih dosta fali, ali ja sam si onda instalirao Link2SD i tamo prebacim i one koje u ovom izborniku kao ne mogu; Kad kažem link2SD to ne znači da napravim novu particiju, već samo iskoristim njegovu opciju da se prebaci sa app2SD).