Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 30.12.2011., 16:56   #1948
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Ovaj specijal bi bio dobar da nije bilo onog dijela u onoj bogataškoj četvrti i ko fol zabave, trebali su nekako drukčije prikazati taj jaz između totalne bijede i brutalne raskoši.
ako su nesto dobro prikazali onda je to jaz izmedju bijede i raskosi
ta zabava je bilo jedino mjesto na kojem ljudi nisu bili obuceni ko klosari i gdje su ugl svi dosli u ganc novim autima iznad 400.000€

Citiraj:
Usput odvratna mi je ova Indija, ne shvaćam taj mentalitet, bit tolika bijeda i svejedno ići na 4, 5 djece, užas u što ono liči, čak su i ljepotu brda uspjeli napravit nakardno, država je fakat ko da se golub poser*akio.
indija je uz banglades valjda najgora drzava u aziji (ako zanemarimo bliski istok)
drzava izgleda kao jedan masivni drlog gdje svi bacaju smece kud stignu (banglades je cudom uspio biti jos gori)

no nazalost to je mentalitet velikog dijela azije
skoro nikakav odnos prema zivotinjama i okolisu

Citiraj:
Šteta što na hrt 2 počinju sa 9. sezonom, osim US Speciala ta je sezona relativno loša. Trebali su sa 5. počet.
pa da ljudi gledaju 7g stare aute
svi bi se cudili koji to vrag pustaju u prime timeu na televiziju

po meni su trebali poceti prikazivati i kasnije od 9. sezone (posto ce emisiju ugl suditi ljudi koji nemaju pojma sta je top gear, dok smo mi fanatici odavno pogledali sve epizode)
Ordem je offline   Reply With Quote