Citiraj:
Autor Full Throttle
baš sam prošao sp i moram priznati fenomenalna mi je igra. čak sam razmišljao početi igrati mp. e sad, imam par pitanja vezana uz mp:
1. kako se kreću cijene ako bi kupio key samo?
2. brzina neta mi je 1/0.25 mbps, ping cca 50ms. sjećam se da mi je za COD2 na privatnim serverima ovo bila zadovoljavajuća brzina, sad neznam kakvo je stanje danas sa ovim serverima i da li će biti igrivo?
3. imam na disku image od RELOADED-a. znam da se ta verzija nije instalirala normalno nego s nekim built-in programom koji ju je raspakiravao. ako ću preći na mp, da li ću moći iskoristiti tu verziju ili je mogu jednostavno izbrisati jer ću morat skidat preko steama ili nečeg sličnog?
|
1. nisam siguran da li je moguce nabaviti samo key posto download i instalacija idu sve preko origin accounta, jedino mozda da potrazis po trznici ako netko prodaje bf3 account.
2. dovoljno je 1 mbps, premda ti je ping vazniji od brzine jer online igre koriste oko 25 KB/s (tj salju polozaje objekata u igri a kasnije tvoj proc i grafa to sve sloze i prikazu ti sliku)
Citiraj:
512 Kbps should be sufficient. To get a complete lag free n smooth experience 1 mb is more than enough.
|
3. "banana" verzije nece radit, sto je i normalno.

trebat ce ti original key i account na originu gdje se ulogiras skines igru sa ea-evih servera instaliras je i deres mp