View Single Post
Staro 30.12.2011., 16:18   #168
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nakon što sam okupao svoj lg optimus one p500, nabavio sam isti jer mi više od toga ne treba, a ovaj potopljeni radio je savršeno sa CM7 kojeg sam bez problema stavio sa 2.2 androida.

Sad sam dobio mob koji ima neke tmobajl kerefeke u meniju, no to nije toliko bitno, samo neka bude spomenuto.

Na isti način kao što sam prije sam krenuo raditi: z4root koji mi je jedini od svih postupaka radio kako treba, samo ovaj puta nova verzija koja bi trebala raditi sa 2.3.3. Nije radilo.

Onda sam probao sa superoneclick, i nakon par desetaka pokušavanja sam uspio da ga roota, superuser se pojavi, ali shell root ne želi napraviti. Unroot ne radi.

CWM instaliram, on instalira recovery, ali u sam recovery nikako ne mogu ući. Onak, ni sa tipkom za glasnoću, niti preko menija u CWM rom manageru...

Danas je drugi dan kak se mučim s time i ako netko može pomoći ikako bio bih mu zahvalan

Razlika između CM7 i bilo čega drugoga mi nije bitna, lako bih mogao isprobati i druge kernele i sve, ali kad ne mogu u recovery ući onda kifla

EDIT: reboot recovery mi pozove neku kutijicu sa strelicom prema malom androidu (čovječuljak što li je već) i mob se reseta na tvorničke postavke. Neće iz ADBa, neće nikako.

EDIT2: uspio sam.

Tu je opis.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1318750

Nadalje, sad moram samo naći rom koji paše

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 30.12.2011. u 17:56.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote