View Single Post
Staro 30.12.2011., 01:49   #688
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor JuXo Pregled postova
pročitao sam sve stranice, i vidim da od rootanja neću dobiti previše, jer nemam namjeru imati hrpu bugova sa tim custom romovima tako da ostajem na tvorničkom

tako sam radio na nokiji, trudio se, stavljao posebno svaku sitnicu na rom, i onda tadam, sve se crashalo nakon 10 dana

za ovo malo vremena sto ga imam, ja zadovoljan
Kineski rom koji se spominje na zadnjih par stranica ti u biti i je tvornicki rom, samo za kinesko trziste gdje je stock rom 2.3.5 verzija gingera a ne 2.3.3 kao kod nas, s time da taj rom dodje rootan i ociscen od manje vise svih aplikacija osim onih osnovnih potrebnih za rad moba...

Jucer sam iskopao i na originalnoj kineskoj stranici Huawei-a taj rom za kinesko trziste, stavio ga na mob i taj rom i u nedirnutoj stock verziji ima jako puno rama slobodno i prostora na mobu za instalaciju aplikacija, uspio sam instalirati custom recovery na njega no ne moze se rootati, barem ne sa ovim rootom koji koristimo za rootanje 2.3.3 stock huawei roma, morat cu jos pogledat po kineskom forumu da li oni koriste neku drugu metodu za rootanje...
KeiOffice je offline   Reply With Quote