Citiraj:
Autor Omerta
Mislim da nisi shvatio što sam mislio reć..
|
Kužim te skroz
To je advanced restore gdje vraćaš samo data.img, odnosno restoraš samo data particiju. Problem je što data particija pored aplikacija, kontakata i bookmarksa sadrži i gomilu automatski generiranih sistemskih podataka specifičnih za >taj< ROM, a koji su sve samo ne korisnički podaci (razni logove, dalvik cache...).
Ovo što ti napraviš:
Citiraj:
Autor Omerta
Mislim, znam što pričam jer tako radim..
Dok je CM7 radio npr. na 2.3.5 a izašao je 2.3.6:
1. napravio sam Nandroid,
2. flashao novi ROM baziran na 2.3.6
3. stavio advanced restore
4. vratio lijepo SVE osim samog ROM-a
|
je zapravo ista stvar kao da si preko stare verzije ROMa samo preflašao novu verziju. Flešanjem ROMa automatski wipeaš sistemsku particiju i kopiraš nove fajlove na sistem. Data je netaknut. Tako je barem u slučaju CM7 i većine AOSP ROMova. Ne želim da me krivo shvatiš ali to što radiš nisi trebao raditi. Ovakvim restoranjem svaki put sa starog ROMa preneseš i aplikacije i razno "smeće" na novi ROM. Naravno da ti sve radi jer si i dalje zapravo na istom ROMu, samo si ga updejtao.
Citiraj:
Autor Omerta
Eto, to ću napravit i kad CM9 baziran na ICS izađe iz ovih alfa i beta stanja.. 
|
I riskirat ćeš gotovo siguran bootloop
Zapitaj se zašto developeri u slučaju da im korisnik prijavi bug prvo što ga pitaju je da li je napravio full wipe prije flešanja. Sve ima svoje razloge