xlr: ne, nisam bio spojen na wi fi, iako sam i to kasnije probao ne bih li poslao MMS ali ništa.
Honda: vidiš, a ja sam se hebeno napatio da mi isključi autosinkronizaciju, jer mi je sam svakih par minuta se spajao na net i provjeravao gmail i pri tome kljucnuo po par kuna svakih par minuta (a na bon sam). Meni odgovara da kad me zanima, sam kliknem i provjerim mail, a ne da mi on sam bilo šta radi.
PS: hahahaha, danas se probah spojit na internet za vrijeme jutarnje kave. Odem na broadband postavke, prebacim na internet (bilo na MMS?!?!) i spoji se. Imao 45.83 kn saldo. Pokrenem google, otvorim 24 sata, on učita, ja odmah izađem van. I to je sve, samo za probu. Provjerim saldo a ono 1.63 kn hahahahahaa....u 15 sekundi on mene bacio u bankrot. Jebo te broadband da te jebo (ako si na bon kao ja).
Jer palo mi na pamet, možda neće slat MMS-ove ako je i Broadband krivo postavljen te internet ne šljaka. Jesu to svoje usko povezani ili nemaju veze jedno s drugim? Jer postavke APN-a su otprilike identične za oboje.