Citiraj:
Originally posted by Konan
@JVC-ja mislim da je ljudski da su svi zavidni onima koji imamu love, pa zato mi toliko pljujemo po 6800le.
I jel cura naučila matematiku, fiziku i kemiju?
|
je, ima 5 iz matematike, nisam ju već dugo vidio.
Znaš, ja mislim da bi se ljudi trebali ponašati u skladu sa svojim finanancijama, ako nemaš, onda nema cuge ili bar nema cuge u bircu, nemreš si baš ni priuštit puno zajebancije s curama itd. kužiš onda šljakaj pa si kupi što hoćeš, a ne bit depresivan i jadan govorit ja nemam a sve kaj imaš popit i potrošit na bullšite.
osobno znam neke dečke koji imaju više od mene a seru da nikad nemaju-a znaš zašto nikad ništ nemaju-jer su glupi-sve novce potrošit na igrice i na mobitele(pod najglupljom izlikom-citiram:frend-Sruk, znaš da je mobitel simbol društvenog statusa;Ja-blijedo gledam;frend-pa ću onda ja tako lakše nać curu;Ja-Škreb ti si budala, zaleti s glavom u onaj tamo zid.);ili kraj 6800LE(tad je bila oko 1700kn)-kupit R9600XT sa 256 i kućište sve skupa 2000kn-znaš zašto-jer je htio imaz kućište ljepše od mog, a karticu je reko da je 6800serija sramota za nVidiu, da su mu to rekli pametni ljudi sa instiuta RB.
a kako je završilo-ja sam skupio za 2mjeseca za 6800GT i sad i ovo kućiše a kaj on ima-a samo zbog gluposti,he, i jer je frustrirani,nikad zadovoljni štreber,a svi znamo da takvi neznaju ništa o životu...
i još ovo moram reć--kod kupnje linije,ja kupim liniju i sad i on hoće liniju i opće me ne pita kaj je dobro,nego baš hoće jače od mog JVC-a(tada nije bilo baš takvih stvari za kupit)i sad je tu njegova pamet-ide i kupi Samsunga koji krči na 28, Subovi imaju zvuk Kickera, seru za Watažu,ruži equalizeri....itd itd
ali,je,istina-takvi smo mi ljudi-ljubomorni